"Original Gas Vapor Probe Kit"

talajlevegő mintavevő készlet

 

Original Gas Vapor Probe Kit” talajlevegő mintavevő készletet sekély mélységű talajgáz mintavételre fejlesztették. Ez a jelenleg rendelkezésre álló legegyszerűbb és legkedvezőbb áru talajgáz mintavevő eszköz.

A készlet kb. 1,2 m mélységből történő mintavételhez szükséges alkatrészeket és eszközöket tartalmazza. Természetesen alkalmas nagyobb mélységű mintavételre is, külön megvásárolható kiegészítő szondaszár és ejtőkalapács segítségével.

A szondacsúcs és a szondaszárak egy belső rudazattal vannak ellátva, mely a szonda leszúrása közben megakadályozza a talaj bejutását az eszköz belsejébe.

A mintavétel előtt a belső rudazatot el kell távolítani, és a szondaszár felső végén a hajtókart egyik felén menetes, másik felén tömlővéges átalakító közdarabra kell cserélni, melyhez csatlakoztatható a mintavevő tömlő (pl. teflon). Cikkszám: 427.01

 

A készlet tartalma:

-   szonadcsúcs belső rudazattal és ejtőkalapács-adapterrel

-   90 cm hosszúságú szondaszár belső rudazattal, 1db

-   acél hajtókar, 25,4 cm széles

-   Menetes/tömlővéges átalakító csatlakozó idom

 

Rendelhető kiegészítők:

-   további 0,9 m vagy 1,2 m hosszúságú

    szondaszárak belső rudazattal

-   ejtőkalapács, 4,5 kg

-   teflon tömlő

-   12V vákuumszivattyú

 

12V Vákuumszivattyú

 

Az AMS 12V-os vákuumszivattyúja talajgázminták „Tedlar”-zacskókba történő mintavételéhez alkalmas. Üzemeltethető gépjármű szivargyújtóról vagy hordozható akkumulátorról, így használatához nem szükséges 220V-os hálózati feszültség valamint hoszabbítók, vagy súlyos és költséges aggregátor.

A cső és a vákuumszivattyú közé elhelyezendő megfelelő mintavételi üveg segítségével talajvízminták vételére is alkalmas

Cikkszám: 5052.40